Viktig info

Vårt kontor er åpent, men grunnet den aktuelle smittesituasjonen må vi redusere telefontid fra kl 11.00-13.00. Du kan også sende oss en mail til post@hamargynekologi.no

Hamar Gynekologi AS

Hamar Gynekologi AS med gynekolog Gregor Bernhard Beck holder til i lyse og nyoppussede lokaler sentralt beliggende på Torghjørnet Kjøpesenter i Hamar. Gynekologen har mer enn 25 års erfaring innen gynekologi og fødselshjelp.

Hamar Gynekologi er opptatt av å yte best mulig faglig behandling, og tilstreber kort ventetid. En gynekologisk undersøkelse er en særdeles intim undersøkelse og vi legger derfor spesielt vekt på konfidensialitet og profesjonalitet.

hamar gynekologi venterom

Våre ansatte

gregor bernhard beck hamar gynekologi

Gregor Bernhard Beck

Spesialist i gynekologi og fødselshjelp

Født 1965 i Sør-vest Tyskland og har sin bakgrunn fra Medisinstudium i Würzburg, Bayern. Spesialistutdannelse innen gynekologi og fødselshjelp i Sveits og Tyskland fra 1993-1998. Spesialist i gynekologi og fødselshjelp ved universitetet i Mūnster, Tyskland i 1998. Praktiserte som overlege ved Sykehuset Innlandet Gjøvik fra 1999 til 2009, Dr. med. fra 2008. Privat praktiserende gynekolog i deltidsstilling ved Mjøskirurgene AS, Gjøvik, uten avtale med helseforetak - fra 2004 tom 2013. Avtalespesialist i gynekologi og obstetrikk på Jessheim i deltidsstilling fra 2009-2013 (senior-junior avtale), og i heltidsstilling fra 2013 - 2014. Av familiære hensyn ble overtagelse av avtalepraksis i gynekologi på Hamar valgt fra 01.09.2014 (Hamar Gynekologi AS, tidligere GynHamar).

❯ Les mine kundeanmeldelser fra Legelisten.no

ann kristin kjernli johansen hamar gynekologi

Ann Kristin Kjernli Johansen

Helsesekretær og hjelpepleier

Nettsiden er stolt levert av:

urrang media logo
Mobilmeny