Viktig info

Vårt kontor er åpent, men grunnet den aktuelle smittesituasjonen må vi redusere telefontid fra kl 11.00-13.00. Du kan også sende oss en mail til post@hamargynekologi.no

Her finner du oss

Gynekolog Gregor Bernhard Beck og Hamar Gynekologi AS holder til i lyse og nyoppussede lokaler sentralt beliggende på Torghjørnet kjøpesenter i Hamar. Det er inngang fra både Torghjørnet kjøpesenter og Kirkegata med heis fra alle plan.

Parkering ved Torghjørnet parkeringshus vegg i vegg med praksisen, innkjøring fra Bekkegata. Praksisen er samlokalisert med Hjertehjelp AS.

Ved timebestilling kontakter du oss pr tlf. Dersom du må endre din time og ikke når oss på telefon, eller har en beskjed du vil gi kan du sende en melding her. Vi gjør oppmerksom på at vi av personvernhensyn ikke vil svare tilbake med e-post dersom du velger å benytte vårt kontaktskjema. Husk derfor å oppgi både navn og telefonnummer der vi kan nå deg når du ønsker tilbakemelding.
Telefon: 62 55 02 60
– Vi må ha henvisning fra annen lege.

NB: Det skal ikke sendes helseopplysninger eller medisinske spørsmål eller kommentarer via kontaktskjemaet eller til epostadressen til Hamar Gynekolog – kun praktiske spørsmål som flytting eller sletting av timer.

Kontaktskjema

    Nettsiden er stolt levert av:

    urrang media logo
    Mobilmeny