Viktig info

Vårt kontor er åpent, men grunnet den aktuelle smittesituasjonen må vi redusere telefontid fra kl 11.00-13.00. Du kan også sende oss en mail til post@hamargynekologi.no

Her finner du oss

Gynekolog Gregor Bernhard Beck og Hamar Gynekologi AS holder til i lyse og nyoppussede lokaler sentralt beliggende på Torghjørnet kjøpesenter i Hamar. Det er inngang fra både Torghjørnet kjøpesenter og kirkegata med heis fra alle plan.

Parkering ved Torghjørnet parkeringshus vegg i vegg med praksisen, innkjøring fra Bekkegata. Praksisen er samlokalisert med Hjertehjelp AS.

Vi foretrekker at du ringer oss på telefonnummer 62550260 for å bestille din time, men du kan også kontakte oss ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Vi gjør oppmerksom på at vi av personvernhensyn ikke vil svare tilbake med e-post dersom du velger å benytte vårt kontaktskjema. Husk derfor å oppgi både navn og telefonnummer der vi kan nå deg når du ønsker tilbakemelding. Merk også at vi har satt begrensning på meldingens innhold til 150 tegn for å holde henvendelsen kortfattet.
Telefon: 62 55 02 60

Kontaktskjema

    Nettsiden er stolt levert av:

    urrang media logo